Кои сме ние?

Милком Градба ДООЕЛ претставува микро фирма која опстојува на пазарот од 1999 година во Скопје. Дејноста на фирмата е генерално услужна во областа од градежништво, монтажа, сервис и продажба на уреди за климатизација. За вашите домови и деловни простории спремни сме да обезбедиме соодветни системи за ладење, греење, вентилација, електрични инсталации и слично.

Наши соработници добавувачи се следниве компании: Даикин Македонија, Грее Мак Груп, Хидро Сет, Милмарк Инженеринг Даикин, Вивакс Македонија, Електро елемент, Лекс Електрик, Меркур Скопје, ТЕМС Скопје, Фриго Доган Скопје, Фриго Мак Куманово, Енергија итн.

Соработници клиенти се следниве компании : Дабар градежно друштво, Сара Фешн, Фејдом Фурнитуре, СГС секјурити, Кремисимо Пицерија, Парти сервис Лео, Сојуз на возачи на Македонија, Идадија Инженеринг, Сара Колант Скопје, ЏиПи Груп, Зи Груп, Андренико, Златен Клас и други компании како и голем број на физички лица лица.